Tjänster

Anlita en pålitlig byggfirma

Almviks Gårds Hantverk är en pålitlig byggfirma i Södermanland. Du kan anlita byggfirman för det mesta som rör bygg. Alla kunder är lika värdefulla och det spelar ingen roll om du är i behov av hjälp med något stort projekt eller om du har mer begränsade behov av hjälp.

Anpassade lösningar

Alla projekt som våra medarbetare hjälper till med är anpassade kundens behov, förutsättningar och önskemål. På Almviks Gårds Hantverk får du hjälp oavsett vad det gäller. I företagets tjänster ingår hjälp med allt ifrån skåpsättning till restaurering av äldre byggnader. Det är viktigt att veta, att du som anlitar vårt företag får hjälp från första spadtaget till sista spiken.

Våtrum i all design

Almviks Gårds Hantverk har expertis inom våtrumsbehörighet. Dess medarbetare har en lång erfarenhet av badrumsrenovering och plattsättning. Är du i behov av något liknande kan du få goda råd och ett väl utfört arbete.

Få hjälp med andra tjänster

Almviks Gårds Hantverk utför även målning, tapetsering, lerklining och plattsättning. Företaget har ett samarbete med en diplomerad arkitekt från Järna Form & Miljö. Detta samarbete gör att man kan få hjälp av oss, om man är intresserad av att genomföra sitt projekt medelst totalentreprenad.

Almviks Gårds Hantverks koncept

De koncept som vårt företag tycker är allra viktigast är kvalitetsmedvetenhet, hållbarhet och kunskap. Nu hoppas Almviks Gårds Hantverks medarbetare att de får möjlighet att hjälpa dig med ditt nästa projekt. Alla medarbetare som arbetar här på denna byggfirma är mycket glada över ditt intresse för verksamheten.

 

Kvalitet & engagemang!